Interessante links

Veteranenloket

Het Veteranenloket biedt de toegang tot hulp bij praktische zaken zoals het aanvragen van vervoersbewijzen voor een Veteranendag tot het bieden van  toegang tot psychische hulp. Heeft u hulp nodig, belt u met;  088-334 00 00

 

Voor meer info, bezoekt u de website via de knop 'more'


Veteranen Instituut

Het Veteraneninstituut biedt zorg aan veteranen en hun relaties.

Voor informatie over hulpverlening, reünies, herdenkingen kunt u een kijkje nemen op de website. 

Voor meer info klikt u hieronder op de button 'more'  


BNMO

De Bond Nederlandse Militairen en Oorlogs- en dienstslachtoffers is een belangenorganisatie voor beschadigde (ex)militairen en andere geüniformeerde beroepen en hun gezinnen. Zij organiseren onder andere activiteiten voor (oud)militairen en hun gezin, brengen het blad de Kareoler uit en contact met 'ervaringsdeskundigen'. Voor meer info klikt u hieronder op de button 'more' .


veteranen-online

Een mooie website vol informatie over veteranen en de geschiedenis hiervan.


Korps  mariniers 61-62

Een interessante website over en van de mariniers die in 1961 en 1962 hebben gediend in Nieuw Guinea.


De nederlandse krijgsmacht

Een mooie website met uitgebreide en persoonlijke informatie over de Nederlandse krijgsmacht, voor iedereen die zich hier meer in wil verdiepen. 


veteranenmotorrijders

De Stichting Nederlandse Veteranen Motorrijders heeft tot doel om jaarlijks minimaal een veteranenmotorrit te organiseren voor veteranen die motor en/of trike rijden, bij voorkeur in combinatie met de Nederlandse Veteranendag. Via de website is het mogelijk om in te schrijven . 


Bond van Wapenbroeders

De Bond van Wapenbroeders is de oudste en de grootste landelijke algemene vereniging van oud-militairen en actief dienende militairen van de Nederlandse krijgsmacht, alsmede van oud-verzetslieden en opvarenden van de Koopvaardij die in de Tweede Wereldoorlog onder Nederlandse of geallieerde vlag hebben gevaren.